Summer Festival geannuleerd

Het kabinet heeft besloten om de beperking voor festival tot minstens medio september te verlengen en dit heeft gevolgen voor de Western Experience Summer Edition.
Daarom hebben wij helaas moeten besluiten om de zomereditie van ons gezellige festival naar volgend jaar te verplaatsen.
Wij richten ons nu met heel veel energie op de komende 26e editie van de Western Experience op 29 en 30 januari in de Brabanthallen in Den Bosch. We hopen zoveel mogelijk artiesten van deze zomereditie mee te kunnen nemen. Helaas geldt dat niet voor het singer-songwriter café. In de Brabanthallen is geen ruimte die zich daar voor leent. Maar wat in het vat zit, verzuurt niet.
Voor de Summer Edition zoeken wij nu een nieuwe datum in de zomer van 2022 – een update daarover geven wij zo spoedig mogelijk.
Wij willen alle bezoekers, leveranciers en artiesten oprecht bedanken voor hun begrip en flexibiliteit. Bezoekers die reeds kaartjes hebben gekocht voor september zullen in week 34 (vanaf 23 augustus) een e-mail krijgen via het ticketbureau met de optie om hun kaartjes in te wisselen, of om voor een volledige terugbetaling te kiezen.
Na deze teleurstelling zullen we alles op alles zetten om de volgende editie in januari weer de gezelligste Western Experience ooit te maken!