29 + 30 Januari 2022

Brabanthallen 's Hertogenbosch (NL)

Western Experience uitgesteld tot 25 en 26 juni 2022.
 
Als Western Experience organisatie doen we niets liever dan ons festival organiseren, maar de recente ontwikkelingen hebben ons doen besluiten om ons gezellige countryfestival uit te stellen.  In plaats van 29-30 januari gaan wij ons nu richten op een zomerse WE- editie die gaat plaatsvinden op 25 en 26 juni in het Autotron in Rosmalen.
 
Het is momenteel erg onvoorspelbaar welke maatregelen er wel (of niet) van toepassing gaan zijn op ons evenement dat gepland stond voor januari.  We hebben alle mogelijke scenario‚Äôs in detail bekeken - maar met minder dan 6 weken te gaan hebben we uiteindelijk besloten in goede samenspraak met de Brabanthallen dat de beste oplossing is om ons evenement naar de volgende zomer te verplaatsen.
 
Wij gaan ons nu met heel veel energie richten op een nieuwe zomereditie voor de Western Experience.  Voor zover mogelijk houden we de programmering en artiesten aan die voor deze winterse editie gepland stonden. Omdat we de schitterende locatie op het Autotron hebben kunnen reserveren, kunnen we ook deels buiten organiseren.  De programmering van dit zomerfestival maken we zo spoedig mogelijk bekend!
 
Wij willen alle bezoekers, leveranciers en artiesten oprecht te bedanken voor hun begrip en flexibiliteit. Bezoekers die reeds kaartjes hebben gekocht voor de januari-editie zullen weldra een e-mail krijgen via het ticketbureau met de optie om hun kaartjes in te wisselen, of om voor een volledige terugbetaling te kiezen.
 
Zet dus alvast deze data in de agenda:
25 en 26 juni 2022         Western Experience Summer Editie, Autotron, Rosmalen
28-29 januari 2023         26e Western Experience, Brabanthallen, Den Bosch
 
En hou nieuwsbrief en onze facebookpagina in de gaten voor meer nieuws.  Na deze teleurstelling zullen we alles op alles zetten om van de zomereditie een supergezellig festival te maken!
Mensen die een ticket gekocht hebben zullen in januari bericht krijgen van het ticketbureau met een aantal keuzes, waaronder: het doorzetten van het ticket naar januari, het ticket in een voucher om laten zetten om deze te gebruiken voor de aankoop van een ticket voor het zomerfestival of om het ticket te annuleren. 
 
Intussen wensen wij alle WE-vrienden en familie hele fijne feestdagen alsook een gelukkig en bovenal gezond Nieuwjaar!


De Western Experience is Europa's grootste allround festival met muziek, dans, paardrijden, cultuur, kunst, ambachten en mode met een country- en western thema. 

Gehost in expositiecentrum Brabanthallen in Den Bosch, verwelkomen we al meer dan 25 jaar bezoekers, kunstenaars en exposanten van over de hele wereld.

Op 29 en 30 januari 2022 gaan onze deuren open voor de 26e editie van de Western Experience waar je alles uit de dagen van het Wilde Westen kunt vinden.

Het thema Western komt overal terug
Tijdens de Western Experience ervaar je Western in alle facetten. U vindt er live countrymuziek, westernrijden, Indiaanse Powwow-dansen, linedance-workshops, american wheels (auto's en vrachtauto's) en nog veel veel meer. 

Western Markt 
Zoals ieder jaar kun je tijdens Western Experience ook genieten van de grootste Western Markt van Europa met meer dan 80 stands voor originele en bijzondere country en Western kleding, kunst, muziek, meubelen en accessoires.

Voor meer informatie over het tentoonstellen, uitvoeren of aanbieden van goederen kunt u contact met ons opnemen via orders@westernexperience.com

Western rijden
De Western Experience organiseert de jaarlijkse WE Jackpot Show met een prijzengeld van 5000 euro voor ruiters en paarden in 4 disciplines: Barrel Racing, Pole Bending, Trail Riding en Western Horsemanship.

Neem voor meer informatie over het inschrijven voor de Western Riding-wedstrijden contact met ons op via wejackpotshow@gmail.com

Openingstijden 
Zaterdag 29 januari 10.00 tot 20.00 uur
Zondag 30 januari 10.00 tot 18.00 uur

Voor al het laatste nieuws en aanbiedingen, kijk naar ons op Facebook, of klik hier om je te abonneren op onze nieuwsbrief.