29 + 30 Januari 2022

Brabanthallen 's Hertogenbosch (NL)

De Western Experience is Europa's grootste allround festival met muziek, dans, paardrijden, cultuur, kunst, ambachten en mode met een country- en western thema. 

Gehost in expositiecentrum Brabanthallen in Den Bosch, verwelkomen we al meer dan 25 jaar bezoekers, kunstenaars en exposanten van over de hele wereld.

Op 29 en 30 januari 2022 gaan onze deuren open voor de 26e editie van de Western Experience waar je alles uit de dagen van het Wilde Westen kunt vinden.

Het thema Western komt overal terug
Tijdens de Western Experience ervaar je Western in alle facetten. U vindt er live countrymuziek, westernrijden, Indiaanse Powwow-dansen, linedance-workshops, american wheels (auto's en vrachtauto's) en nog veel veel meer. 

Western Markt 
Zoals ieder jaar kun je tijdens Western Experience ook genieten van de grootste Western Markt van Europa met meer dan 80 stands voor originele en bijzondere country en Western kleding, kunst, muziek, meubelen en accessoires.

Voor meer informatie over het tentoonstellen, uitvoeren of aanbieden van goederen kunt u contact met ons opnemen via orders@westernexperience.com

Western rijden
De Western Experience organiseert de jaarlijkse WE Jackpot Show met een prijzengeld van 5000 euro voor ruiters en paarden in 4 disciplines: Barrel Racing, Pole Bending, Trail Riding en Western Horsemanship.

Neem voor meer informatie over het inschrijven voor de Western Riding-wedstrijden contact met ons op via wejackpotshow@gmail.com

Openingstijden 
Zaterdag 29 januari 10.00 tot 20.00 uur
Zondag 30 januari 10.00 tot 18.00 uur

Voor al het laatste nieuws en aanbiedingen, kijk naar ons op Facebook, of klik hier om je te abonneren op onze nieuwsbrief.