29 + 30 Januari 2022

Brabanthallen 's Hertogenbosch (NL)

Western Experience Summer Festival 25 en 26 juni 2022.
 
Nog een maandje en dan is het zo ver, dan ziet eindelijk de nieuwe zomereditie voor de Western Experience het licht op de schitterende locatie Autotron in Rosmalen. Deze zomereditie kan door deze unieke locatie deels buiten worden gehouden.
Zie je het voor je? Heerlijk genieten van live muziek, dansen, shoppen en lekker eten! 

De programmering is inmiddels bekend. De plattegrond voor de zomereditie vind je hieronder!

De openingstijden voor het zomerfestival zijn:
zaterdag 25 juni: 10-20.00 uur
zaterdag 26 juni: 10-18.00 uur

 
Zien we jullie daar? 

Brabanthallen
Daarnaast zijn we ook alweer voorzichtig bezig met het evenement in de Brabanthallen. Het is nog steeds de 26e editie en het evenement is wat later dan gepland, maar komen doet het er! 
 
Zet dus alvast deze data in de agenda:
28-29 januari 2023         26e Western Experience, Brabanthallen, Den Bosch
 
De Western Experience is Europa's grootste allround festival met muziek, dans, paardrijden, cultuur, kunst, ambachten en mode met een country- en western thema. 

Gehost in expositiecentrum Brabanthallen in Den Bosch, verwelkomen we al meer dan 25 jaar bezoekers, kunstenaars en exposanten van over de hele wereld.

Op 29 en 30 januari 2022 gaan onze deuren open voor de 26e editie van de Western Experience waar je alles uit de dagen van het Wilde Westen kunt vinden.

Het thema Western komt overal terug
Tijdens de Western Experience ervaar je Western in alle facetten. U vindt er live countrymuziek, westernrijden, Indiaanse Powwow-dansen, linedance-workshops, american wheels (auto's en vrachtauto's) en nog veel veel meer. 

Western Markt 
Zoals ieder jaar kun je tijdens Western Experience ook genieten van de grootste Western Markt van Europa met meer dan 80 stands voor originele en bijzondere country en Western kleding, kunst, muziek, meubelen en accessoires.

Voor meer informatie over het tentoonstellen, uitvoeren of aanbieden van goederen kunt u contact met ons opnemen via orders@westernexperience.com

Western rijden
De Western Experience organiseert de jaarlijkse WE Jackpot Show met een prijzengeld van 5000 euro voor ruiters en paarden in 4 disciplines: Barrel Racing, Pole Bending, Trail Riding en Western Horsemanship.

Neem voor meer informatie over het inschrijven voor de Western Riding-wedstrijden contact met ons op via wejackpotshow@gmail.com

Openingstijden 
Zaterdag 28 januari 10.00 tot 20.00 uur
Zondag 29 januari 10.00 tot 18.00 uur

Voor al het laatste nieuws en aanbiedingen, kijk naar ons op Facebook, of klik hier om je te abonneren op onze nieuwsbrief.