Veelgestelde vragen

Tickets
U kunt tickets kopen via www.westernexperience.com/zomer/tickets.html 
Daar vind u ook de op het moment geldende acties (indien van toepassing).
Kinderen tot en met 6 jaar zijn gratis (denk wel aan het identiteitsbewijs)!!!

Via het ticketbureau kunt u ook een keuze maken voor ticketgarantie. Dit is een dienst die het ticketbureau biedt om aan bezoekers hun ticketgeld te retourneren in specifieke gevallen. 

De voorwaaren hiervan zijn te vinden op www.yourticketprovider.nl/ticketgarantie

Wanneer mensen de Western Experience niet kunnen bijwonen door omstandigheden die onder de garantie vallen, kunnen zij contact opnemen met info@yourticketprovider.nl  Aan de hand van het schadeformulier kan er dan een refund geregeld worden.

Tickets kwijt?
Je tickets niet te vinden? In je spambox beland en deze al gewist? Met je bankgegevens (bij de afschrijving staat een code) kun je je tickets terugvinden op ticketopvragen.nl


Toegangsprotocol
Misschien is het helemaal niet meer nodig en besluit de regering mid-Augustus om alle maatregelen overboord te gooien, zo niet dan is het waarschijnlijk dat we bij de zomereditie gaan werken met een toegangsprotocol gebaseerd op de richtlijnen van het RIVM. Wat dat toegangsprotocol precies in gaat houden laten wij weten zodra dat duidelijk is. Waarschijnlijk gaat dat dan om een vaccinatiebewijs of een negatieve PCR-test.


Etenswaren
Het meenemen van eten en drank voor persoonlijk gebruik is niet toegestaan. Er zijn foodtrucks en horecapunten aanwezig in het Autotron.

Plattegrond
Dit is de voorlopige plattegrond voor het Summerfestival.


Bereikbaarheid Autotron
Per Auto is het Autotron gemakkelijk bereikbaar. Het ligt op ongeveer 1 uur afstand van Amsterdam, Apeldoorn, Utrecht, Den Haag, Bergen op Zoom, Venlo, Roermond en Antwerpen. Via de site van het Autotron kun je je route bepalen: www.autotron.nl

Vanaf Centraal Station kun je bus 90 nemen naar Oss via Heesch. Uitstaphalte is Autotron. Meer informatie op www.9292.nl

Indien gewenst kun je gebruik maken van de treintaxi. Deze is direct te bestellen op Centraal Station 's-Hertogenbosch. Maak je liever gebruik van een gewone taxi? Bel dan onderstaande telefoonnummers:Parkeren / Kiss & Ride
Er is voldoende parkeergelegenheid bij het Autotron. Gehandicapten en slecht-ter-been-zijnden en de passagiers van touringcars kunnen voor de deur worden afgezet waarna de auto naar de grote parkeerplaats wordt teruggeleid. Gehandicapten met een invalidenkaart wordt een ander parkeerterrein toegewezen.

Parkeertarieven Autotron
De tarieven volgen.

Overnachtingsmogelijkheden
Er is de mogelijkheid om met korting via deze pagina huisjes te boeken op het nabijgelegen Dierenbos vakantiepark.
Ook kampeerders kunnen naar het dierenbos. U kunt hiervoor momenteel telefonisch boeken bij het Dierenbos op 
088-9000360. De camping wordt binnenkort toegevoegd aan de hierboven genoemde pagina, waardoor u ook online kunt boeken. 

Campers
Overnachten met campers is op het terrein van het Autotron niet mogelijk. Ook campers hebben de mogelijkheid om op het Dierenbos te boeken, maar er zijn meer mogelijkheden, bijvoorbeeld:
Camperplaats Berlicum, rustig gelegen aan de rand van een landgoed en slechts 4 km van het Autotron (camperplaatsberlicum@gmail.com). 

Zoek andere campings. 


Zoek hotels

Huisdieren
Wij krijgen vaak de vraag of honden meemogen. Geleidehonden mogen ten alle tijde naar binnen, maar wij raden het voor andere honden en dieren eigenlijk af in verband met de veelheid en intensheid aan geluid, dat door dieren anders wordt ervaren als wij mensen. 

Gevonden voorwerpen
Alle gevonden voorwerpen dienen te worden afgegeven bij de servicebalie in de Centrale Entree. Ben je spullen verloren? Meld je dan bij de servicebalie of bel naar 073 – 6293911.