Veelgestelde vragen (FAQ)

Tarieven:

Tarieven voor 2021 zijn nog niet bekend.

Kinderen tot en met 6 jaar zijn gratis (denk wel aan het identiteitsbewijs)!!!

Via het ticketbureau kunt u ook een keuze maken voor ticketgarantie. Dit is een dienst die het ticketbureau biedt om aan bezoekers hun ticketgeld te retourneren in specifieke gevallen. De voorwaarden hiervan zijn te vinden op de website: https://www.yourticketprovider.nl/ticketgarantie.
Wanneer mensen de Western Experience niet kunnen bijwonen door omstandigheden die onder de garantie vallen, kunnen zij contact opnemen via info@yourticketprovider.nl. Aan de hand van een schadeformulier kan er dan een refund geregeld worden.
Etenswaren
Het meenemen van eten en drank voor persoonlijk gebruik is nog maar beperkt toegestaan. 

Plattegrond / Kiss & Ride
De Brabanthallen zijn in 2017 ingrijpend verbouwd. Gehandicapten en slecht-ter-been-zijnden en de passagiers van touringcars kunnen voor de deur worden afgezet waarna de auto naar de grote parkeerplaats terug wordt geleid. Gehandicapten met een invalidenkaart wordt een ander parkeerterrein toegewezen.

Hieronder vindt U de plattegrond voor de aankomende editie 2021:

(plattegrond volgt nog)

Parkeertarieven Brabanthallen:
Dagkaart € 10 (te koop bij de automaten in de centrale hal) of € 30 per touringcar.

Overnachtingsmogelijkheden:
Klik op deze link!

Bereikbaarheid Brabanthallen:
Per Auto:
De hallen zijn eenvoudig bereikbaar per auto. Ligt op ongeveer 1 uur afstand van Amsterdam, Apeldoorn, Utrecht, Den Haag, Bergen op Zoom, Venlo, Roermond en Antwerpen.
Via de site kun je je route bepalen www.brabanthallen.nl

Per Trein en/of Taxi:
Brabanthallen bevindt zich op loopafstand van het station (ongeveer 15 minuten). De Brabanthallen worden aangegeven in de looproute vanaf de stationsingang Brabanthallen. Desgewenst kun je gebruik maken van een treintaxi. Voor reguliere taxi zie hieronder de nummers:
Taxi Centale 's-Hertogenbosch: 073-6145444
Taxi van Grinsven: 06-31973850
Vervoersservice Van Driel B.V.: 073-5033333
Hein Tax: 06-14725296
AAA Voordeel Taxi: 073-6330000
1taxi.nu : 073-5030500
073 Taxi: 073-8504857
Taxi Dortmans B.V.: 073-6314499

Toegankelijkheid Brabanthallen
Klik hier voor informatie over de toegankelijkheid van de Brabanthallen.

Campers
Overnachten met campers op het terrein van de Brabanthallen is niet mogelijk. Het is mogelijk om bij onderstaand transferium te overnachten. Er is daar echter op zaterdag na 1 uur geen toezicht meer. Kijk ook op de link naar het transferium:
https://www.parkeren-denbosch.nl/transferium-pettelaarpark


Huisdieren:
Wij krijgen vaak de vraag of honden meemogen naar de Brabanthallen. Geleidehonden mogen ten alle tijde naar binnen, maar wij raden het voor andere dieren eigenlijk af in verband met de veelheid en intensheid aan geluid, dat door dieren anders wordt ervaren als wij mensen.