Nieuw! Eerste zomereditie van Europa’s gezelligste country festival op 22 & 23 juli

Western Experience Summer Festival komt naar Deurne
Het nieuwe Western Experience Summer Festival heeft zijn ’thuis' gevonden: het prachtige landgoed van Hippisch Centrum Deurne bij Eindhoven wordt de locatie van het gezelligste outdoor western festival. Op 22 en 23 juli staan de deuren open naar een wereld van muziek, paardrijden, food, markt en outdoor activiteiten – alles rond het thema ‘Western’. Zowel binnen en buiten biedt het Western Experience Summer Festival gezelligheid voor de hele familie.     

Over het festival
De succesvolle jaarlijkse Western Experience krijgt er een broertje bij: het Western Experience Summer Festival verrijkt het zomerseizoen met een count(r)y fair in Western sfeer. Op zaterdag 22 en zondag 23 juli vindt het Festival plaats op het landgoed van Hippisch Centrum Deurne. Het is een nieuw evenement met oude wortels.  “De winter-editie van de Western Experience in de Brabanthallen is al 22 jaar een begrip en we zagen de afgelopen 3 jaar een sterk stijgende lijn. Daarom werd de roep steeds sterker om ook in de zomer dit gezellige evenement te organiseren.  En toen Hippisch Centrum Deurne naar voren werd geschoven als een mogelijke locatie was de beslissing snel gemaakt,” zegt Festival Directeur Ivo van der Bijl.

Het mooie landgoed van 16 hectare biedt veel nieuwe mogelijkheden voor een zomers festival met dezelfde gezelligheid, maar met een iets andere inslag. Het Western Experience Summer Festival wordt dan ook geen kopie van de winter-editie: "Ten eerste is ruim 75% van de activiteiten buiten en er is voldoende ruimte voor een groot concertpodium. Ten tweede kunnen we op deze locatie naast de bestaande elementen veel meer 'doe-activiteiten' bieden. Mensen zullen zelf outdoor-activiteiten, sport en kunst kunnen uitproberen. Ten derde kunnen we met meer ruimte meer verscheidenheid bieden – waarmee we echt de hele familie, van jong tot oud, zullen kunnen boeien."

Openingstijden
Zaterdag 22 juli 2017:    12:00 – 23:00 uur
Zondag 23 juli 2017:        10:00 – 18:00 uur